Grafisch Design

Een goed werkende website met voldoende kwalitatieve informatie is een eerste grote stap richting succes.

Maar het oog wilt ook wel wat en dus is het belangrijk om ook op grafisch niveau op alle vlakken (online en offline) sterk naar voren te komen met een uitgepuurd grafisch ontwerp.

Het interne grafisch bureau van Webfish voorziet daarom ook in de visuele voorstelling van uw bedrijf of onderneming op het internet. Heeft u zelf enkele ideeën in uw hoofd, maar beschikt u niet over de nodige kennis of tijd om ze zelf uit te werken? Dan nemen onze experts in graphic design deze taak maar al te graag op zich!

 

LOGO DESIGN

Elk goed verhaal begint met een perfecte titel en op het gebied van branding begint dit met een sterk logo. Om op te vallen tussen de concurrentie is een herkenbaar en aantrekkelijk logo dan ook broodnodig.

Indien uw bedrijf of organisatie al beschikt over een logo, zorgen onze experts in grafische vormgeving voor een update indien nodig. Indien er nog geen logo aanwezig is, dan kunnen onze designers een logo maken voor uw organisatie dat aansluit bij de identiteit van uw merk.

Een logo ontwerp is voor ons grafisch ontwerpbureau telkens weer de start van een leuke uitdaging!

logo, grafisch design

HUISSTIJL

Op basis van het bestaande logo of het logo dat door onze grafisch vormgever ontworpen werd, wordt de huisstijl van uw bedrijf of onderneming volledig verder uitgewerkt.

Door het gebruik van terugkerende kleuren, zowel in het logo als op de website, vormt de visuele presentatie een mooi geheel.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar een passend lettertype om een goede balans te vinden tussen beeld en woord.

huisstijl, grafisch design

AFBEELDINGEN EN ICONEN

Een goed logo en passende kleuren vormen al een mooi begin. Maar met enkel tekst wordt de website een saai gebeuren. Daarom produceert ons grafish designbureau ook graag afbeeldingen, iconen en foto’s om uw website visueel aantrekkelijk te maken.

De afbeeldingen en iconen zijn steeds uniek. De foto’s kunnen geselecteerd worden uit:

  • foto’s die u zelf ter beschikking stelt;
  • door Webfish zelf geselecteerde stockfoto’s die bewerkt worden om zo origineel mogelijk over te komen bij uw bezoekers.

afbeeldingen, iconen, grafisch design

…EN DAARBUITEN?

Alle visuele elementen aangemaakt door Webfish zijn ook te gebruiken buiten het web! Indien u graag uw logo en huisstijl overal ziet terugkomen, kunnen wij voor u:

  • visitekaartjes ontwerpen;
  • een affiche ontwerpen;
  • brochures ontwerpen;
  • een flyer ontwerpen;
  • of andere vormen van grafische media (print of digitaal)

Webfish voorziet u van alle drukklare documenten of kan de printopdracht zelfs voor u laten uitvoeren bij een kwalitatieve partner. Tip: vergeet niet om uw prints steeds te voorzien van een link naar uw website én uw sociale mediareferenties om zo meer bezoekers aan te trekken!

visitekaartjes, affiche, brochures, flyers, grafisch design

PRIJSOFFERTE/KOSTPRIJS GRAFISCH ONTWERP

Hoeveel kost een grafisch ontwerp van het ontwerpbureau Webfish? Contacteer ons via telefoonnummer +32491714804, info@webfish.be of het contactformulier en wij vertellen het u!

Wij nemen direct contact met u op voor een eerste vrijblijvende afspraak bij u ter plaatse of inventariseren uw verwachtingen in eerste instantie aan de hand van een vragenlijst.

Na deze informatieuitwisseling zorgen wij binnen vijf werkdagen voor een gedetailleerde en overzichtelijke offerte met een duidelijk prijs die u verder zal overtuigen om met ons in zee te gaan. U kent op voorhand de exacte kostprijs van uw eigen grafische ontwerp tot op de laatste cent!

Bent u al overtuigd van het kunnen van onze experts en wil u een traject voor een graphic design starten? Wenst u eerst nog meer diepgaande informatie over het reilen en zeilen van ons aanbod?

Neem contact!

prijs website laten maken

Contact