Hosting & Onderhoud

DOMEINNAAM

Uw website moet niet enkel inhoudelijk, grafisch en technisch in orde zijn. Ook de titel, of in dit geval de URL of domeinnaam, moet overeenstemmen met uw bedrijf of organisatie. Het gaat hier over een herkenbare en makkelijk in te geven naam waaraan uw website wordt gekoppeld. Voorts is het ook belangrijk om na te denken over domeinnamen die ook inhoudelijk belangrijke online zoektermen voorstellen (bv. kaas.be en kazen.be voor een kaasboer).

Webfish gaat voor u op zoek naar de meest geschikte domeinnamen die nog beschikbaar zijn. Na onderling akkoord zorgen wij ervoor dat deze domeinnamen geregistreerd worden voor verder gebruik. Voor elke opdracht bieden wij tijdens het eerste jaar minstens één gratis domeinnaam aan gekoppeld aan het project dat u bij Webfish laat uitwerken. Dit gratis aanbod wordt elk jaar opnieuw vernieuwd zolang u het websitebeheer geheel of gedeeltelijk aan ons toevertrouwt.

domeinnaam, hosting, onderhoud

WEBRUIMTE & HOSTING

Aansluitend bij de registratie en het jaarlijks vernieuwen van uw domeinnaam, wordt er ook telkens gezorgd voor webruimte om uw website te hosten, die uiteraard afhankelijk is van de grootte van uw project. Indien er meer webruimte beschikbaar moet worden gesteld, zal Webfish in samenspraak met uzelf ook hiervoor de nodige aanpassingen doorvoeren. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over het overschrijden van uw limiet!

webruimte, hosting, onderhoud

MAIL

Ook inzake web mail, kan Webfish u een oplossing bieden. Wij zorgen voor een aantal email-adressen gekoppeld aan uw website zodat uw bezoekers u via deze weg kunnen contacteren. De inbox van deze e-mails wordt niet enkel via de webbrowser te uwer beschikking gesteld, maar kan ook doorgekoppeld worden naar uw persoonlijk e-mailadres zodat de binnenkomende mails toegankelijk worden via uw vertrouwde omgeving.

mail, email, webmail, hosting, onderhoud

ONDERHOUD

Last but not least kan u er ook voor kiezen uw site up-to-date te laten houden door Webfish. Zo zorgen onze specialisten ervoor dat steeds de laatste nieuwe versie van uw CMS of Content Management Systeem aanwezig is, dat uw databases voldoen aan de huidige standaard en dat uw website voldoende beveiligd is tegen hackers!

updates, cms, hosting, onderhoud

Contact