Internet marketing consultancy nodig in Sijsele!

Wanneer het gaat over internet marketing of online marketing, denkt men al te gauw enkel aan betalende advertenties die bovenaan Google verschijnen. Dit is echter maar een bepaald onderdeel van digital marketing. Voor uw bedrijf in Sijsele gaat Webfish dan ook graag aan de slag om een geïntegreerde internet marketing campagne op te stellen. Laten we even kijken hoe dit in zijn werk gaat…

Het begint steeds met een marktonderzoek en een concurrentieanalyse gebaseerd op de doelstellingen en het aangeboden product of dienst van uw onderneming in Sijsele. Met deze gegevens stellen we een concrete lijst van trefwoorden of keywords samen die kunnen gebruikt worden bij:

  • inhoud voor uw website om hoog te scoren in zoekmachines (SEO);
  • advertenties op maat van de relevante zoektermen van uw eigen online doelpubliek (SEA);
  • sociale media campagnes en advertenties.

Wenst u een vrijblijvende prijsofferte of meer informatie over de diverse facetten van internet marketing? Neem dan gerust contact op via het contactformulier dat u op onze website kan terugvinden. U kan ook telefonisch bij ons terecht op het nummer +32491714804 of via mail (info@webfish.be). De zaakvoerder van Webfish maakt ook graag een afspraak met u in Sijsele! U kan enkele dagen na deze afspraak dan ook een gedetailleerde offerte verwachten.

Contact