U wil een online marketing campagne in Londerzeel?

Nood aan experts in online media marketing of digital marketing om uw bedrijf of organisatie in de regio Londerzeel te promoten op het wereldwijde web? Het professionele online marketing team van Webfish staat u hier graag in bij!

Wij vertrekken steeds van een marktonderzoek en concurrentieanalyse op basis van de producten of diensten en de algemene doelstelling van uw onderneming in Londerzeel om een geschikte online marketing campagne op te stellen. Ons onderzoek naar relevante trefwoorden of keywords zorgt er namelijk voor dat u zelf aan de slag kan bij het opstellen van onder meer:

  • inhoud voor uw website die rijk is aan trefwoorden om niet-betalend hoog te scoren in zoekmachines zoals Google (SEO);
  • teksten voor betalende advertenties die gekoppeld worden aan de specifieke zoekwoorden van uw doelpubliek (SEA of Search Engine Advertising);
  • campagnes voor alle sociale medianetwerken zoals Facebook, Twitter, etc.

Natuurlijk kan u er ook voor kiezen om deze uitwerking door het interne copywriting team van Webfish te laten gebeuren. Onze creatieve schrijvers zorgen voor op maat gemaakte invulling van al uw noden. Indien gewenst kan u ook beroep doen op onze expert grafisch design om uw campagnes te voorzien van aantrekkelijke visuele elementen om zo meer potentiële klanten te lokken. Neem gerust een kijkje op de rest van onze website voor meer informatie over al onze diensten.

Overtuigd van ons kunnen? Wenst u meer informatie? Contacteer ons dan via het contactformulier of info@webfish.be! U kan tijdens kantooruren ook terecht op +32491714804. Wij maken graag met u een afspraak in Londerzeel en binnen vijf werkdagen na de afspraak komen wij hierop terug met een vrijblijvende prijsofferte en een gedetailleerd bestek op maat van uw project.

Contact