Hulp bij SEO of Zoekmachine Optimalisatie in Scherpenheuvel?

U wilt een website laten maken voor uw onderneming te Scherpenheuvel? Dan is het ook broodnodig om na te denken over SEO (Search Engine Optimisation) of Zoekmachine Optimalisatie vooraleer hiermee aan de slag te gaan.

Dit zorgt er namelijk voor dat alle informatie die u aanmaakt voor uw project hoog kan scoren in zoekmachines zoals Google. Zo blijft u altijd een stap voor op de concurrentie. Een mooi ogende website op pagina 95 van de zoekresultaten in Google wanneer mensen de relevante trefwoorden ingegeven voor uw product of uw dienst is namelijk enkel zonde van het geld...

Heeft u zelf niet de nodige kennis of tijd om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan? Dan kan het gespecialiseerde team van Webfish dit voor u doen!

Wij gaan, op basis van het producten of de diensten van uw bedrijf in Scherpenheuvel, op zoek naar relevante trefwoorden of keywords. Dit doen we door middel van een uitgebreid marktonderzoek en een bijhorende concurrentieanalyse. De concrete trefwoordenlijst die hieruit naar voren komt, wordt gebruikt voor:

  • het schrijven van de inhoud van uw website;
  • het aanvullen van metatags die zorgen voor een correcte weergave in zoekmachines;
  • alle andere instellingen die uw website hoger duwen in Google en andere zoekmachines.

Daarbuiten zijn er ook nog andere zoekmachine optimalisatie technieken die we gebruiken:

  • een sitemap zodat zoekmachines snel en efficiënt uw website kunnen indexeren;
  • een backlink strategie die zorgt dat externe bronnen uw website als referentie overnemen.

Had u graag meer informatie gewenst of bent u al overtuigd om met Webfish in de zee te gaan? Contacteer ons dan via het contactformulier op deze pagina! Het is ook mogelijk om ons tijdens kantooruren te contacteren via +32491714804 of via info@webfish.be. Indien u liefst een afspraak met ons regelt in Scherpenheuvel kan dit ook. Wij bezorgen u dan ongeveer vijf dagen na deze afspraak een gedetailleerde en transparante prijsofferte.

Contact