Web Development

web development

Het zal voor u ook duidelijk zijn dat een online aanwezigheid tegenwoordig noodzakelijk is voor uw bedrijf of organisatie. Een professionele website laten bouwen vormt één van de steunpilaren voor de verspreiding van uw merknaam en maakt alle relevante informatie zeven dagen op zeven beschikbaar voor geïnteresseerden.

De grote internetvijver is voor vele nieuwe maar ook bestaande “webvisjes” echter geen evidente habitat en bovendien beschikt niet iedereen over de nodige kennis en tijd om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Daarom biedt Webfish u een oplossing op maat van uw onderneming!

Een betaalbare website die zichzelf terugbetaald, is daarom de evidente keuze. “Website maken” is in elk geval ons vak en wij zorgen ervoor dat elke website die wij bouwen, in feite een goedkope website is die zijn kostprijs in meervoud opbrengt. Wil u dus een "goedkope website laten maken"? Lees zeker verder of neem meteen contact met ons op!

 

WEBSTRATEGIE

Voor er ook maar één letter of cijfer geprogrammeerd wordt, nemen wij de tijd om voor u een concrete webstrategie uit te dokteren. Om dit optimaal te kunnen doen, brengen wij eerst uw bedrijf in beeld aan de hand van een vragenlijst of door middel van één of meerdere gesprekken. Specifieke klantgerelateerde processen worden hierbij in detail doorlopen.

webstrategie

WEBONTWIKKELING (WEBDEVELOPMENT)

Ons gespecialiseerde team van developers zorgt in deze fase voor de implementatie van uw webstrategie door er een concreet webconcept van te maken. Vervolgens wordt  het webconcept omgezet naar een tactisch werkplan met hierin de verschillende stappen om tot het einddoel te komen.

Onze focus is steeds een snel ladende website, waar alle informatie makkelijk terug te vinden is en die gebruiksvriendelijk is op alle toestellen (desktop, notebook, smartphone en tablet). Op basis van een uitgebreide website analyse wordt de website optimalisatie van bij de start reeds tot het uiterste doorgevoerd.

Wij zorgen er dus voor dat uw website een professionele indruk achterlaat op de bezoekers en dat alles in het werk gesteld wordt om via search engine optimization (SEO of zoekmachine optimalisatie) de website efficiënt in de zoekmachines te laten verschijnen.

Indien dit past binnen uw webstrategie kunnen de inspanningen ook uitgebreid worden naar een kosteneffectieve search engine advertising (SEA of adverteren via zoekmachines), een spraakmakende social media branding (inschakelen van sociale media voor marketingdoeleinden), etc.

webontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, responsive design

WEBDESIGN

Het website design of de lay-out van uw website wordt verzorgd door het creatief talent van ons webdesign bureau. Zij zorgen ervoor dat uw website niet enkel perfect werkt maar ook professioneel naar voren komt, gebaseerd op uw unieke huisstijl. Het resultaat zijn stuk voor stuk mooie websites. Ons webdesign prijzen onze klanten niet voor niets, zeker nadat ze onze concurrentiële webdesign offertes gelezen hebben!

Met de mobiele levensstijl van uw bezoekers wordt uiteraard ook rekening gehouden door middel van responsive design. Daarom zorgen wij voor een grafisch design (grafische vormgeving) dat op elk toestel even sterk naar voren komt!

huisstijl, grafisch design

WEBSITE BEHEER

Doordat we gebruik maken van een CMS systeem (Content Management System) is het zeer eenvoudig om aanpassingen op de website door te voeren. Onze aanpak biedt dus niet alleen de mogelijkheid om via ons interne team uw inhoud up-to-date te laten houden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u zelf uw website kan beheren indien u dat wenst!

De technologische keuzes die Webfish maakt, zijn er altijd op gericht om steeds een bekend en betrouwbaar platform te selecteren. Zo wordt een stevige basis gelegd voor de latere uitbreiding. Dit maakt het later mogelijk om vlot - binnen hetzelfde platform - bijkomende pagina's of functionaliteiten toe te voegen. Vaak gebruikte CMS pakketten zijn bijvoorbeeld Drupal en Wordpress.

Webfish biedt u in elk geval in het kader van elke opdracht tijdens het eerste jaar minstens één extra GRATIS domeinnaam met bijhorende webruimte aan. Zo heeft uw hoofdwebsite een extra instappunt en krijgt u meer bezoekers. Dit gratis aanbod wordt elk jaar opnieuw vernieuwd zolang u het websitebeheer geheel of gedeeltelijk aan Webfish toevertrouwt.

content management system, CMS

WEBHOSTING

Ook voor website hosting (inclusief domeinregistratie, webruimte, updates van uw cms software, etc.) bent u bij Webfish aan het juiste adres!

hosting, onderhoud

PRIJSOFFERTE/KOSTPRIJS WEBSITE

Hoeveel kost een website van Webfish? Contacteer ons via telefoonnummer +32491714804, info@webfish.be of het contactformulier en wij vertellen het u!

Wij nemen direct contact met u op voor een eerste vrijblijvende afspraak bij u ter plaatse of inventariseren uw verwachtingen in eerste instantie aan de hand van een vragenlijst.

Na deze informatieuitwisseling zorgen wij binnen vijf werkdagen voor een gedetailleerde en overzichtelijke offerte met een duidelijk website prijs die u verder zal overtuigen om met ons in zee te gaan. U kent op voorhand de exacte kostprijs van uw eigen website tot op de laatste cent!

Bent u al overtuigd van het kunnen van onze experts en wil u een professionele website laten maken? Wenst u eerst nog meer diepgaande informatie over het reilen en zeilen van ons aanbod?

Neem contact!

prijs website laten maken

Contact